6

namelijMidweek fietsen op de Veluwe

Midweek fietsen VeluweMidweek fietsen op de Veluwe. Bekijk hieronder ons super leuke arrangement “Midweek fietsen op de Veluwe”.

Je overnacht in een voormalig nonnenklooster op de Veluwe, een rijksmonument. Na je fietstocht kan je in onze kloostertuin lekker relaxen. Onder de oude kastanjebomen is een gezellig terras. Koffie en thee zijn gratis en je krijgt een lunchpakket mee voor onderweg.

  • 4 x overnachting in een nonnenkamer.
  • 4 x uitgebreid ontbijt.
  • 4 x lunchpakket (t.w.v.€ 4,50)
  • Koffie en thee gratis.
  • Fietsoplaadpunt
  • Gratis WiFi
  • Je kunt gebruik maken van onze keuken
  • Restaurants op loopafstand

Totaal bedrag: € 105,- p.p. (op basis van 2 pers.)Reserveren

 

Je kunt ook kiezen voor een luxere kamer. Prijs: € 129,50 p.p. (op basis van 2 pers.).

Prijs 1 persoon per kamer:

Nonnenkamer: € 165,-
Luxe kamer: € 215,-

Meer fietsroutes bekijkenFiets Arrangement

Foto: Fietsnetwerk.nl

 

Gasthuis Pension Via Quidam ligt in een prachtige omgeving, zoals jullie misschien al wel weten.  Aan  de ene kant de bossen en de heidevelden en aan de andere kant de IJsselvallei.

Mooie omgeving om te fietsen, want je fietst hier zo Kroondomein Het Loo in. Een uitgestrekt gebied met veel mooie Veluwse dorpjes, waardoor je tijdens je fietstocht veel kunt zien van de Veluwe, bovendien kan je in deze dorpjes de lekkerste streekproducten kopen.

Ken je de Noord- Veluwe?
Omdat veel mensen nog niet zo bekend zijn met dit prachtige gebied, zijn de fietspaden nog lekker rustig. De omgeving is prachtig, je kan hier bijvoorbeeld zomaar oog in oog staan met een wild zwijn of een edelhert. Ook onze koninklijke familie komt hier graag. Koningin Wilhelmina zat  hier vroeger vaak in het bos te schilderen.

Als je de fietsknooppunten fietst kom je op de mooiste plekjes van de Veluwe. Denk bijvoorbeeld aan de schaapskudde  Epe/Heerde of fiets naar de zandverstuivingen op de Veluwe bij Kootwijk, daar kan je namelijk ook nog even een uitkijktoren beklimmen. Het is een hele klim, maar daar staat tegenover dat je een prachtig uitzicht over de Veluwe hebt.

 

Boswachterspad Veluwe

 

Maar ook de route daar naartoe is prachtig. Je fietst namelijk door Kroondomein Het Loo, uitgestrekte bossen en heidevelden, sprengen en beken. Maar ook andere natuurgebieden hier in de omgeving zijn prachtig, zoals de IJsselvallei bij Deventer. Kortom, genoeg te zien in deze omgeving.

Boswachterspad Veluwe

 

 Reserveren 

Reserveren

Midweek fietsen op de VeluweAls je nog ergens vragen over hebt kan je mij altijd bellen, mailen of een berichtje sturen via Whats App.

 

Het lijkt me leuk om je binnenkort te ontmoeten.

Hartelijke groet, Elly Polman.

P.s.: meer over mij weten? Lees: ‘Over Elly Polman’.

6 reacties

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.