3

Zin in een  Schildervakantie op de Veluwe?

Schildervakantie Veluwe met Catherine Gathier

Kom schilderen met Catherine Gathier.

Catherine gaat al vele jaren naar diverse prachtige schilderlocaties in binnen- en buitenland. De afgelopen maanden heeft ze veel mensen teleur moeten stellen, veel schildervakanties zitten inmiddels vol.

Daarom organiseert ze in 2020 twee extra schildervakanties bij ons op de Veluwe. Schrijf je snel in want VOL = VOL.Schildervakantie Veluwe

Welke data zijn nog beschikbaar?

Er zijn nog twee midweken beschikbaar. Voor de volgende data kan je je nog inschrijven:

Aankomst: maandag 11 mei 2020 / vertrek: vrijdag 15 mei 2020 (Sorry, midweek mei = VOL)

of

Aankomst: maandag 31 augustus / vertrek: vrijdag 4 september 2020

Wandelroute Kasteel Cannenburch Vaassen

Een heerlijke midweek in mei als de rododendrons volop bloeien of een midweek in september, genieten van de bloeiende heide.

Reserveren kan via de website van Catherine Gathier.

Catherine gaat regelmatig met haar camper op pad, ze weet inmiddels de mooiste plekjes in Nederland te vinden.Schildervakantie Veluwe

Voor wie?

De schildervakantie Veluwe is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Catherine zorgt ervoor dat deze vakantie voor iedereen toegankelijk is. Schildervakantie Veluwe met Catherine Gathier

Ze heeft jarenlange ervaring met lesgeven. Catherine vindt niks leuker dan ‘Schilderen op locatie’.

Schildervakantie Veluwe

Genieten van de geur van het bos, de stilte van de Veluwe of schilderen in de IJsselvallei. Wandelen bij kasteel de Cannenburg

Zie je jezelf al zitten met je schildersezel?

De schildervakantie is exclusief de materialen, deze neem je zelf mee.

Je hoeft hiervoor geen lijst met “kleuren die je zelf nooit gebruikt” aan te schaffen. Op de website van Catherine vind je een opsomming van materialen die ze zelf gebruiken en jou ook aanraden.

Mocht je een startsetje verf en andere materialen aan willen schaffen, dan vind je daar ook een mooie aanbieding die je desgewenst wordt thuis gestuurd. Je hoeft er zelf niet op uit.

Deventer, unieke winkels

Deventer, lekker schilderen aan de IJssel. Heerlijk na zomeren op een locatie om nooit meer te vergeten.Schildervakantie op de Veluwe

Foto: Anne-Marie Pannekoek Fotografie

De Veluwe, zo veel mooie plekjes. Een omgeving met bossen, heidevelden, sprengen en beken. De perfecte plek voor een schildervakantie.

De Lessen

Tijdens de schildervakantie wordt er ’s morgens tussen 9:00 uur en 13:00 uur lesgegeven. Je bepaald zelf je eigen werkstijl, maar er wordt aandacht besteed aan een aantal onderwerpen en technieken.

Je volgt gedegen schilderlessen waarvan je écht wat zult leren. Schildervakantie Veluwe met Catherine Gathier

Naast het schilderen op locatie, komen ook andere onderwerpen (bijvoorbeeld bloemen schilderen, venstertjes, potterie en het schilderen van tuinen) aan bod. Je bepaalt je eigen werkstijl, er is plaats voor zowel realisme als voor een wat abstractere stijl.

De middag is vrij te besteden. Voor alles geldt: niets is verplicht. Het is je vakantie en vrijetijdsbesteding. Genieten is het belangrijkste.

Prijs / reserveren

De prijzen staan op de website van Catherine Gathier.

Iedereen die geïnteresseerd is kan op haar website nog meer lezen over deze schildervakantie. Aanmelden kan ook via haar website.

Even bij ons binnenkijken?

Luisteren naar je pen

Uniek op de Veluwe, overnachten in een voormalig nonnenklooster.

Vergaderlocatie Apeldoorn

Ook bij ons in de kloostertuin is het heerlijk toeven als je even geen zin hebt om te schilderen.

Even bij ons binnenkijken? Klik hier voor de virtuele tour.

3 reacties

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.