11

Op pad met de boswachter

Struinen door de bossen, op de mooiste plekjes waar je normaal nooit komt. Ga op pad met de boswachter, hij weet de mooiste plekjes te vinden hier op de Noord-Veluwe. De kans op het zien van wild is bijna 100%, onderweg vertelt hij van alles over dit prachtige gebied.

Op pad met de boswachter, een privé tocht

Dit arrangement is op dit moment niet beschikbaar!

Privé tocht met twee personen

Drie uur lang struin je met een natuurgids door de bossen. Het is een privé tocht dus er gaan geen andere mensen mee. Je kunt er voor kiezen om in de vroege ochtend te vertrekken, als de nachtelijke duisternis wordt verdreven door schemerlicht of je kunt in de avonduren op pad gaan, wanneer het wild uittreedt.

Jan, de natuurgids, neemt je graag mee op één van zijn tochten.

Op pad met de boswachterJullie gaan dan samen op zoek naar het Veluws wild. Samen speuren naar edelherten, damherten, reeën en wilde zwijnen. Spannend én ontzettend leuk om te doen.

Tip: neem een verrekijker mee en gebruik die dag geen parfum of andere geurtjes.

In September en oktober is de paartijd van de edelherten. De mannelijke dieren burlen in de nachtelijke uren om indruk te maken. In die tijd kan je geen privé tocht maken met de boswachter, wel kan je mee gaan met een burltocht.  Zie: burlende herten kijken op de Veluwe.

Op pad met de boswachter | prijzen

 

 

Zodra we weer een nieuw arrangement hebben komen de prijzen hier te staan.

Serious Request Apeldoorn 2017

Als je verder nog vragen hebt, kan je mij altijd bellen of mailen. Mijn telefoonnummer is: 0578 577010 / E-mail: info@viaquidam.nl

Epe 100% Wildgarantie op de Veluwe

11 reacties

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.