Op pad met de boswachter | Veluwe. Geplaatst op 12 juli 2015

7

Op pad met de boswachter

Struinen door de bossen, op de mooiste plekjes waar je normaal nooit komt. Ga op pad met de boswachter, hij weet de mooiste plekjes te vinden hier op de Noord-Veluwe. De kans op het zien van wild is bijna 100%, onderweg vertelt hij van alles over dit prachtige gebied.

Op pad met de boswachter

kies voor een privé tocht

Op pad met de boswachter

Privé tocht met twee personen

Drie uur lang struin je met een natuurgids door de bossen. Het is een privé tocht dus er gaan geen andere mensen mee. Je kunt er voor kiezen om in de vroege ochtend te vertrekken, als de nachtelijke duisternis wordt verdreven door schemerlicht of je kunt in de avonduren op pad gaan, wanneer het wild uittreedt.

Jan, de natuurgids, neemt je graag mee op één van zijn tochten.

Op pad met de boswachterJullie gaan dan samen op zoek naar het Veluws wild. Samen speuren naar edelherten, damherten, reeën en wilde zwijnen. Spannend én ontzettend leuk om te doen.

In September en oktober is de paartijd van de edelherten. De mannelijke dieren burlen in de nachtelijke uren om indruk te maken. In die tijd kan je geen privé tocht maken met de boswachter, wel kan je mee gaan met een burltocht.  Zie: burlende herten kijken op de Veluwe.

Op pad met de boswachter | prijzen

Op pad met de boswachter

  • Een overnachting in een nonnenkamer.
  • Een privé tocht met de boswachter van drie uur.
  • En een héérlijk ontbijt.

Prijs: € 64,50 per persoon (op basis van twee personen).

 

  •  Een overnachting in een luxe kamer.
  • Een privé tocht met de boswachter van drie uur.
  • En een héérlijk ontbijt.

Prijs: € 72,50 per persoon (op basis van twee personen).

Je kunt dit arrangement reserveren van maandag t/m donderdag.

Reserveer nu, klik hier 

 

Natuurlijk kan je de privé tocht ook met meer dan twee personen doen. Stuur mij even een mailtje voor de prijsinformatie.

Als je verder nog vragen hebt, kan je mij altijd bellen of mailen. Mijn telefoonnummer is: 0578 577010 / E-mail: info@viaquidam.nl

7 reacties

Plaats een reactie