0

Kroondomein Het Loo, indrukwekkend!

Hou je van de natuur en hou je van rust en stilte? Breng dan eens een bezoek aan het grootste aaneengesloten landgoed van Nederland: Kroondomein Het Loo.

Een prachtig natuurgebied van meer dan 10.000 hectare groot. Een paradijs voor fietsers en wandelaars die op zoek zijn naar rust en ruimte.

 

Hoe groot is Kroondomein Het Loo?Kroondomein Het Loo

Kroondomein Het Loo is belachelijk groot, je kunt er écht verdwalen. Ik heb hieronder even een kaartje gemaakt om je een beter idee te geven van de omvang van dit landgoed.

Er zijn prachtige plekjes in dit gebied, het hutje waar koningin Wilhelmina in haar jonge jaren zat te schilderen staat er nog steeds. Meer hierover in mijn blog: Het hutje van Wilhelmina. Koningin Beatrix hield ook van dit gebied, toen ze 60 werd schonk ze een kunstwerk genaamd ‘De Kathedraal’ aan Kroondomein Het Loo.

Kijk, zo groot is het grootste aaneengesloten landgoed van Nederland:Kroondomein Het Loo

Als je op de kaart kijkt zie je dat Vaassen grenst aan het prachtige Kroondomein Het Loo. Onze accommodatie ligt in het gemoedelijke dorp Vaassen.

Kroondomein het Loo is van 15 september tot 25 december gesloten voor publiek.

 

Overnachten bij Kroondomein Het Loo

Kroondomein Het Loo

“Vroeger sliepen de nonnen in dit pand”

Uniek op de Veluwe, overnachten in een voormalig nonnenklooster.

In het weekend kan je onze accommodatie huren met een groep van 20 personen en op een door de weekse dag kan je een kamer huren in onze Bed & Breakfast  vanaf € 34,50 p.p. incl. ontbijt.

Groepsaccommodatie 20 personen

 

 

Kroondomein Het LooAls je nog ergens vragen over hebt kan je mij altijd bellen of mailen. Mijn telefoonnummer is: 0578-577010 | E-mail: info@viaquidam.nl

Elke zondag verschijnt er een nieuwe blog op mijn site.
Tot volgende week!

Hartelijke groet,
Elly Polman.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.