0

Zin in een  Schildervakantie op de Veluwe?

Schildervakantie Veluwe met Catherine Gathier

Van maandag 4 t/m vrijdag 8 september 2017 kan je bij ons komen schilderen met Catherine Gathier.

Catherine gaat al vele jaren naar diverse prachtige schilderlocaties in binnen- en buitenland. De afgelopen maanden heeft ze veel mensen teleur moeten stellen, al haar schildervakanties in 2017 zitten vol.

Daarom heeft ze een extra schildervakantie georganiseerd bij ons op de Veluwe. Schildervakantie Veluwe

Er zijn nog een paar kamers beschikbaar. Meld je snel aan als je een midweek wilt komen schilderen op de Veluwe.

Voor wie?

De schildervakantie Veluwe is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Catherine zorgt ervoor dat deze vakantie voor iedereen toegankelijk is. Schildervakantie Veluwe met Catherine Gathier

Ze heeft jarenlange ervaring met lesgeven. Catherine vindt niks leuker dan ‘Schilderen op locatie’.

 

Schildervakantie Veluwe

Genieten van de geur van het bos, de stilte van de Veluwe of schilderen in de IJsselvallei. Wandelen bij kasteel de Cannenburg

Zie je jezelf al zitten met je schildersezel?

Je hoeft zelf niks mee te nemen. Geen gesjouw met schildermaterialen want alles is inclusief, als je hier in Vaassen aankomt, staan alle schildermaterialen voor je klaar. Dit alles voor een betaalbare prijs.Deventer, unieke winkels

Deventer, lekker schilderen aan de IJssel. Heerlijk nazomeren op een locatie om nooit meer te vergeten.Schildervakantie op de Veluwe

Foto: Anne-Marie Pannekoek Fotografie

De Veluwe, zo veel mooie plekjes. Een omgeving met bossen, heidevelden, sprengen en beken. De perfecte plek voor een schildervakantie.

 

De Lessen

Tijdens de schildervakantie wordt er ’s morgens tussen 9:00 uur en 13:00 uur lesgegeven. Je bepaald zelf je eigen werkstijl, maar er wordt aandacht besteed aan een aantal onderwerpen en technieken.

Je volgt gedegen schilderlessen waarvan je écht wat zult leren. Schildervakantie Veluwe met Catherine Gathier

Naast het schilderen op locatie, komen ook andere onderwerpen (bijvoorbeeld bloemen schilderen, venstertjes, potterie en het schilderen van tuinen) aan bod. Je bepaalt je eigen werkstijl, er is plaats voor zowel realisme als voor een wat abstractere stijl.

De middag is vrij te besteden. Voor alles geldt: niets is verplicht. Het is je vakantie en vrijetijdsbesteding. Genieten is het belangrijkste.

 

Prijs / reserveren

De prijzen staan op de website van Catherine Gathier.

Iedereen die geïnteresseerd is kan op haar website nog meer lezen over deze schildervakantie. Aanmelden kan ook via haar website.

Even bij ons binnenkijken?

Luisteren naar je pen

Uniek op de Veluwe, overnachten in een voormalig nonnenklooster.

Even bij ons binnenkijken? Klik hier voor de virtuele tour.

Plaats een reactie