Nieuwe website Geplaatst op 13 april 2014

4

Wat heb ik  uitgekeken naar dit moment, zo leuk om jullie eindelijk mijn nieuwe website te laten zien. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden.
Ik wilde graag een eenvoudige website, helder en overzichtelijk. Drie dingen duidelijk vermeld op één website:

 • Groepsaccommodatie
 • Bed & Breakfast
 • Vergaderlocatie

Gemaakt door Rosanne.
Erg blij ben ik met  Rosanne Raubun van StijlvolCreatie uit Vaassen. Toen ik besloten had dat ik een nieuwe website wilde was het meteen duidelijk wie dat moest gaan doen, ik wilde maar één iemand: Rosanne Raubun. Ik heb de laatste tijd veel van haar geleerd. Ze heeft mij ervan overtuigd dat een blog in 2014 onmisbaar is op mijn website en dat het heel belangrijk is dat je foto’s van jezelf op je website zet. ‘Laat zien wie je bent’ roept ze dan. Rosanne heeft aan een half woord genoeg, ze snapte meteen wat ik wilde, dat maakt het voor mij een stuk makkelijker.

Foto’s
Marleen Sahetapy, van Marleen Sahetapy Fotografie, heeft alles prachtig in beeld gebracht. Erg fijn om zoveel mooie foto’s te hebben als je bezig bent met een website. De virtuele tour is gemaakt door Sander Schröder zie: www.3sixtyd.nl

Schrijf je in en win…
Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een overnachting met een heerlijk ontbijt voor twee personen. Onze nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar en staat vol met leuke tips, aanbiedingen en informatie over deze omgeving. Als deze nieuwe website een jaar online staat verloten we de overnachting met ontbijt.

Geef je mening
Natuurlijk wil ik nu heel graag weten wat jij van mijn nieuwe website vindt, laat je het hieronder even weten? Ik hoor het héél graag. Groetjes, Elly.

4 reacties

 • Jacqueline 13 april 2014 at 09:25

  Hoi Elly, het is dus toch allemaal gelukt? Hoorde al van Willem dat er wat opstart problemen waren.
  Nou je website ziet er gelikt uit hoor.
  Goed opgezet en erg duidelijk kan me niet voorstellen dat mensen na het bezoeken van je website nog vragen hebben, je hebt alles zeer duidelijk uitgelegd!
  Mijn complimenten

  Beantwoorden

  • Elly Polman 13 april 2014 at 09:37

   Hoi Jacqueline,
   Er staat inderdaad veel informatie op, was best veel werk. Ik ben super blij dat alles er nu opstaat. Dank voor je leuke reactie! Gr. Elly.

   Beantwoorden

 • Kees Smetsers 13 april 2014 at 12:15

  Dag Elly,
  Toen wij bij jou in Via Quidam logeerden (is al weer veel te lang geleden) hebben wij jou leren kennen als een warme persoonlijkheid met een open karakter.
  Jouw nieuwe website straalt dat ook uit.
  Van Harte Gefeliciteerd met deze nieuwe stap.
  “Namasté”
  Kees Smetsers uit Oirschot

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.