Teambuilding Veluwe 34 tips

Boogschieten € 5,- p.p.

Boogschieten VaassenBoogschieten Boogschieten € 5,- p.p. Zie: Boogschieten in Vaassen.

Moordspel: Flikken Deventer € 19,50 per groep

Moordspel: Flikken DeventerSuper leuk om te doen met een groep: Flikken Deventer.

Los de Deventer Putmoord op en geniet van de prachtige wandeling door de stad. Je komt op de mooiste plekjes.

Zie: Moordspel: Flikken Deventer

Luchtdrukschieten € 7,50 p.p.

Luchtdrukschieten VaassenOp loopafstand, 750 meter bij ons vandaan is een schietvereniging. Hier kan je luchtdrukschieren voor € 7,50 p.p.

Kruip met je collega's in de kubus van Anne-Marie (fotoshoot)

Kubusfotografie VaassenKruip in de kubus van Anne-Marie. Je kunt deze fotoshoot met één of twee personen doen of met een hele groep. Klik hier voor meer informatie over de kubusfotografie.

Workshop 'Schilderen op hout'

Workshop Schilderen op houtWorkshop “Schilderen op hout”. De workshop wordt gegeven in een prachtig atelier tegenover ons huis. In atelier “De Oude Smederij” .Klik hier voor meer informatie over de workshop. 

Of je nou wel of niet creatief bent, iedereen gaat na deze workshop met iets moois naar huis.

Wandelen

Wandelen op de Veluwe, je wandelt hier zo het Kroondomein in. Wandelen KroondomeinBekijk hier de 10 mooiste wandelroutes in de omgeving van Vaassen.

 

De Tafel van Tien

 De Tafel van TienSchuif aan bij “De Tafel van Tien”. Klik hier voor meer informatie.

Blotevoetenpad Twello € 6,- p.p.

Blotevoetenpad TwelloTeambuilding Veluwe. Super leuk om te doen met collega’s. Lees hier meer over het blotevoetenpad in Twello. 

Fietsen

Teambuilding of bedrijfsuitje Veluwe, vergaderen in een klooster Fietsen kan je huren bij de fietsenmaker hier in het dorp, ongeveer 800 meter bij ons vandaan. Je kunt ook kiezen voor een elektrische fiets of een fiets met een kinderzitje. Voor meer informatie zie: Huernink Tweewielers Vaassen

 

Paleis Het Loo

Teambuilding of bedrijfsuitje Veluwe

Paleis Het Loo is niet ver bij ons vandaan, ongeveer 8 km. Neem een kijkje in het leven van de Oranjes. Zie: www.paleishetloo.nl of klik hier voor de 5 mooiste wandelroutes in het paleispark.

Gratis wandelroute langs 77 kleine winkeltjes

Teambuilding of bedrijfsuitje Veluwe, wandelrouteIn Deventer kan je bij de VVV gratis een wandelroute ophalen, die route komt langs 77 bijzondere en unieke winkeltjes. Zie: Deventer, mooiste winkelstad.

Pitch en Putt Veluwe, een sportief uitje

Teambuilding Veluwe, Pitch en Putt Super leuk om te doen met vrienden of familie. € 12,- p.p. Klik hier voor meer informatie over Pitch en Putt Veluwe.

Eten in een driesterrenrestaurant ***

Restaurant De Leest Vaassen

Op loopafstand, één kilometer bij ons vandaan, vind je driesterrenrestaurant “De Leest”. Een geweldige belevenis om hier een keer te eten. Je kunt hier terecht voor een lunch of diner. Zie: www.restaurantdeleest.nl

Rondleiding op de hertenboerderij € 4,50 p.p.

Omgeving vaassenBen je wel eens op een hertenboerderij geweest? In Nijbroek kan je een rondleiding doen. Zie: Rondleiding Hertenboerderij

''t Veluws Zandsculpturen festijn

Teambuilding of bedrijfsuitje Veluwe, 33 tips Zandkunstenaars uit alle delen van de wereld creëren jaarlijks de meest schitterende zandsculpturen in Garderen op de Veluwe. Klik hier voor meer informatie over de Zandsculpturen Veluwe.

Aan tafel bij de Kunstenaar

Aan tafel bij de kunstenaarLekker eten bij onze buren. Chef kok Sarai Alons en haar moeder Lammy maken de lekkerste biologische gerechten van streekproducten. Lees meer: Aan tafel bij de kunstenaar.

Huifkartocht

Teambuilding of bedrijfsuitje VeluweMet de huifkar de Veluwe verkennen, maak een prachtige tocht door Het Kroondomein. Zie: Stalhouderij Keurhorst.
Tel: 0578 574956 / 06 20123425

Lelijke eend of 2CV huren

Teambuilding of bedrijfsuitje VeluweHeb jij wel eens in een lelijke eend gereden? Lees hier meer: Lelijke eend huren

Museum More, de kunstcollectie van Dirk Scheringa

Teambuilding of bedrijfsuitje VeluweIn het Gelderse Gorssel, ongeveer 15 minuten bij ons vandaan, vind je Museum More. Lees hier meer over de geveilde kunstcollectie van Dirk Scheringa.

Bus Fun

Elektrisch busjeMaak een rondrit met dit prachtige busje. Lees hier meer over het Elektrische busje.

Kasteel de Cannenburgh Vaassen

Teambuilding of bedrijfsuitje Veluwe

Op loopafstand, ongeveer één kilometer bij ons vandaan, vind je kasteel ‘De Cannenburgh’. Lees hier meer over ‘ons’ kasteel.

Workshop Glasblazen

Workshop Glasblazen Vaassen Op loopafstand, 650 meter bij ons vandaan, is het atelier van Evelien de kruyf. “Atelier Vitrum Limax” Hier kan je een workshop glasblazen doen.

Workshop Beeldhouwen

Workshop Beeldhouwen Lammy Alons Teambuilding Veluwe, lekker creatief bezig zijn. Bij onze buurvrouw, Lammy Alons, kan je een Workshop Beeldhouwen doen. Klik hier voor ons Arrangement “Beeldhouwen op de Veluwe”

Schaapskooi Epe

Schaapskooi Epe Kom eens een kijkje nemen bij de Schaapskooi in Epe. Zie: Schaapskooi Epe, Wandelroute 9 km.

Lunchen op de IJssel

Lunchen op rivier de IJsselLunchen op een prachtige locatie?

Op deze motorboot uit 1921 kan je heerlijk lunchen. Minimaal 4 en maximaal 12 personen. Voor meer informatie zie: www.ms-tram.nl

Kaarsenmakerij

Kaarsenmakerij 't Smallert Erg leuk om te doen voor alle leeftijden: zelf kaarsen maken. Niet ver bij ons vandaan (3 km) is een ambachtelijke kaarsenmakerij, zeer de moeite waard om eens te bezoeken. Voor meer informatie zie: www.smallert.nl

Museum Vaassen Historie (gratis toegang)

Museum Vaassen Historie De geschiedenis van Vaassen ontdek je in Museum Vaassen Historie. Voor meer informatie zie: www.vaassenhistorie.nl

Mountainbiken met een gids

Mountainbiken met een gids Teambuilding Veluwe, met z’n allen mountainbiken. Als het ergens mooi is om te mountainbiken dan is dat wel bij ons op de Veluwe. Ga met een deskundige mountainbike gids deze prachtige omgeving verkennen. Klik hier voor meer informatie over ‘Mountainbiken op de Veluwe’.

Waterskiën bij Burnside Cable park

Burnside Cable Park Niet ver hier vandaan (4km) kan je waterskiën, erg leuk om te doen. Voor de toeschouwers is er een gezellig terras aan het water. Zie: www.burnsidecablepark.nl

Workshop Buikdansen

Workshop buikdansen Een workshop buikdansen verhoogt de energie, zorgt voor (geestelijke) ontspanning en heeft een positief effect op de fysieke gesteldheid van de deelnemers. Zie: www.sheilabuikdanscentrum.nl

Solex huren

solex-rijdenZie: www.solexverhuurveessen.nl Tel: 0578-631644 of: 06-23266377

Klimbos Veluwe

Klimbos Veluwe Een spannend uitje voor jong en oud. Klimbos Veluwe biedt 8 routes en ca. 120 verschillende overgangen, die variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad. Zie www.klimbos.nl

Vliegen vanaf Teuge

Vliegen vanaf Teuge Elke dag zijn er rondvluchten vanaf vliegveld Teuge. Met de auto is het bij ons vandaan nog geen kwartier rijden naar Teuge. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het ontzettend leuk is om te doen. Meer hierover in Elly’s Blog: Zelf vliegen vanaf Teuge. Voor meer informatie zie: https://rondvluchtencentrum-teuge.nl

Boswandeling met een natuurgids

Teambuilding Veluwe Teambuilding Veluwe, ontdek “Het Kroondomein”. Jan Niebeek neemt je mee “Het Kroondomein” in. Jan kan boeiend vertellen over de natuur en de levenswijze van zwijnen en herten. Drie uur lang samen met Jan struinen door de Veluwse bossen. Zie: www.ziedeveluweleeft.nl

Het Kröller-Müller Museum

Teambuilding Veluwe

Het Kröller-Müller Museum ligt in het Nationaal Park De Hoge Veluwe in Otterlo. Het museum is wereldberoemd vanwege zijn omvangrijke collectie schilderijen van Vincent van Gogh. Zie: krollermuller.nl

Veluwse Stoomtrein Maatschappij

Teambuilding Veluwe 33 tips Alles is veranderd, maar de stoomtrein tussen Apeldoorn en Dieren is gebleven. Niet als een dagelijks vervoermiddel, maar wel als een bijzondere attractie. . Kijk op de rijdagenkalender voor een overzicht van alle rijdagen en arrangementen.

Wellnessresort De Veluwse Bron

Teambuilding Veluwe Hier om de hoek (4 km bij ons vandaan) ligt het grootste wellnessresort van Nederland: De Veluwse Bron.