0

Een biologische lunch is zó lekker

Het is leuk om op een  inspirerende locatie te vergaderen, iedereen kijkt op zo’n dag uit naar een lekkere lunch. Daarom serveren wij altijd een lunch van biologische streekproducten. Hoge kwaliteit en dát proef jevergaderen met een biologische lunchMijn buurvrouw, Lammy Alons, is een expert als het om écht biologisch eten gaat. Terwijl jullie druk aan het vergaderen zijn, begint mijn buurvrouw met de voorbereidingen van een lekkere lunch. Wat ze maakt is afhankelijk van het seizoen, veel producten komen uit haar eigen groentetuin.Vergaderlocatie met biologische lunch

Vergaderlocatie met biologische lunch

Vergaderlocatie met biologische lunchHuur onze vergaderruimte en laat je verrassen door de kookkunsten van mijn buurvrouw.

Laat het vooraf even weten als er mensen met speciale dieetwensen zijn, dan houdt Lammy daar rekening mee. Lammy ziet het als een uitdaging om voor iedereen een lekkere lunch te serveren.

Als het weer het toelaat kunnen jullie lekker buiten lunchen, in de kloostertuin is het dan goed toeven.

Vergaderlocatie met biologische lunch

Streekproducten

De lunch is niet alleen biologisch, de lunch wordt gemaakt van streekproducten. Als Lammy vis gebruikt fietst ze naar forellenkwekerij ’t Smallert hier om de hoek.Vergaderlocatie met biologische lunch

De aardbeien komen bijvoorbeeld uit de aardbeientuin in Oene. Vergaderlocatie met biologische lunch

In de aardbeientuin van Gerrit & Trijnie Bronsink worden de aardbeien dagelijks vers geplukt. Hiervandaan gaan de aardbeien naar de veiling. Deze aardbeien zijn écht lekker.

Vergaderlocatie met biologische lunchNiet alleen mijn buurvrouw, ook Magrietha Vosselman van ZUS Lifestyle Catering kan zo’n lekkere lunch voor mij maken.

De prijs is € 13,50 per persoon excl. btw (minimaal 6 personen). De lunch wordt geserveerd in “De Refter”, dit is de ruimte waar de nonnen vroeger gezamenlijk de maaltijden nuttigden. Met mooi weer kan de lunch op het terras of in de kloostertuin geserveerd worden.

Vergaderruimte huren? Klik hier voor de prijsinformatie.

Reserveren

Vergaderlocatie met biologische lunchVoor meer informatie of om te reserveren kan je me altijd bellen of mailen.

Mijn telefoonnummer is: 0578-577010 / mail: info@viaquidam.nl / WhatsApp: 06 41664237

Elke zondag verschijnt er een nieuwe blog op mijn site.
Tot volgende week!
Hartelijke groet, Elly Polman.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.