50 jaar getrouwd, hoe vier je dat? Geplaatst op 10 augustus 2014

0

50 jaar getrouwd, een gouden huwelijk

Stel, je bent samen 30, 40 of misschien wel 50 jaar getrouwd. Hoe ga je dat dan vieren?

Zo’n geweldig moment kan je niet zomaar voorbij laten gaan. Eigenlijk wil je het liefst je gouden bruiloft gewoon met de kinderen en de kleinkinderen vieren, maar hoe doe je dat dan met de andere gasten, die wil je toch ook uitnodigen?

5 gouden tips

voor een 50-jarig huwelijksfeest50-jarig huwelijksfeest

1. Kies een mooie locatie

Waarschijnlijk zijn jullie de locatie waar jullie 50 jaar geleden getrouwd zijn nog niet vergeten, een goede locatie is erg belangrijk.

Wij verhuren een prachtige locatie voor mensen die 50 jaar getrouwd zijn. Een weekend weg met kinderen en kleinkinderen (wellicht ook al achterkleinkinderen) in een prachtig monumentaal pand.

Nét even anders dan anders. Niet te veel drukte en genoeg ruimte voor iedereen om zijn eigen gang te gaan.

Huur deze accommodatie als jullie 50 jaar getrouwd zijn van vrijdagmiddag 15:00 uur tot maandagmorgen 10:00 uur. Zie: Groepsaccommodatie Veluwe, nét even anders.

2. Nodig broers, zussen of vrienden uit 

Natuurlijk is het óók belangrijk om het gouden huwelijk te vieren met broers, zussen en vrienden. Nodig een aantal extra gasten uit, bijvoorbeeld op een zaterdag- of zondagmiddag.

Voor de kinderen is het ook leuk om tijdens dit weekend de ooms en tantes weer eens te spreken. Met mooi weer is het heerlijk toeven in onze tuin, we hebben een gezellig terras onder de oude kastanje bomen en voor de kleintjes is er een grasveld waar ze heerlijk kunnen spelen.

Ook binnen is er veel ruimte.

Let op: u kunt maximaal 25 mensen extra uitnodigen (totaal 45). Voor meer mensen is onze accommodatie niet geschikt.

3. Maak het jezelf makkelijk

Stel, jullie nodigen wat extra gasten uit op zaterdagmiddag van 14:00 uur tot 18:00 uur. Is dat dan niet heel veel extra werk?

Nee hoor, dat hoeft niet. Jullie kunnen hapjes en drankjes bestellen bij Slagerij Kroon in Vaassen. Zij komen dat bij ons  bezorgen. Je kunt kiezen voor luxe hapjes, een maaltijdbuffet of voor een warm- en koudbuffet.

4. Een luxe driegangendiner laten bezorgen

Gezellig met de kinderen en kleinkinderen aan tafel bij ons? Dat kan. Het is mogelijk om een driegangendiner te laten verzorgen door Bertus Stijf.

Bertus is een geweldige kok en kan ontzettend lekker koken. Lees hier meer over het driegangendiner.

 

5. Geniet van de omgeving 

Het belangrijkste, als je 50 jaar getrouwd bent, is dat jullie zélf genieten van het weekend hier met z’n allen op de Veluwe.

Bekijk vooraf al vast wat jullie willen gaan doen. Er staat veel informatie over de omgeving op deze website. Zie: omgeving Vaassen 41 tips.

Wellicht is het leuk voor jullie om te weten dat er ook een sjoelbak aanwezig is, een middagje ouderwets sjoelen kan ook erg gezellig zijn. Natuurlijk hebben we voor de jongelui (die vinden dat erg belangrijk) gratis WiFi.

Prijzen

Klik hier voor meer informatie over de prijzen van onze groepsaccommodatie.

 

Beschikbaarheid

 

40 jaar getrouwd

 

 

 

50 jaar getrouwdAls jullie vragen of bijzondere wensen hebben kunnen jullie mij altijd bellen of mailen.
Mijn telefoonnummer is: 0578-577010
E-mail: info@viaquidam.nl

WhatsApp: 06-4166 4237

Het lijkt me leuk om jullie binnenkort te mogen ontvangen.
Hartelijke groet, Elly Polman.

 

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.