Catering

Lunch

Lunchen in Vaassen

Mijn buurvrouw Lammy Alons kan een heerlijke biologische lunch van streekproducten voor jullie maken.

Ook kan ze high tea verzorgen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lammy Alons. 

Telefoonnummer: 06 21898677
E-mail: lammy.alons@hotmail.com 

Spaanse en Mediterrane catering

Casa di Verdi Catering Vaassen
Als er iemand lekker eten kan maken is het Gert Jan Groene van Casa di Verdi Catering uit Vaassen. Bij Casa di Verdi kan je heerlijke tapas bestellen, ze werken uitsluitend met dagverse producten en ze laten zich inspireren door de smaakvolle mediterrane keuken. Zie ook de foto boven aan deze pagina.

Ook kan je bij Casa di Verdi heerlijke buffetten bestellen, niet alleen een Spaans buffet, ze staan inmiddels ook bekend om het heerlijke ‘Veluws Buffet’. Wil je iets anders? In overleg is er heel veel mogelijk, gewoon even bellen of mailen. Uiteraard komt Gert Jan alles gratis bezorgen bij Via Quidam.

Contact informatie:
Casa di Verdi Catering, Julianalaan 7, 8171 EA Vaassen.
Tel: 06 1450 1350 E-mail: info@casadiverdi.nl

Maë Pamana Catering

Mae Pamana Catering Vaassen

Molukse Catering VaassenIn Vaassen wonen veel mensen van Molukse afkomst. Marleen Sahetapy komt uit zo’n Molukse familie. Haar kleine oma heeft een passie voor koken, ze maakt al jaren op traditionele wijze Molukse gerechten klaar. Marleen vindt het van groot belang dat haar oma die kennis en kracht overdraagt aan de volgende generatie. Daarom is Marleen, samen met haar familie, een prachtig familie bedrijf begonnen.

Een klein familiebedrijf dat met veel passie de traditionele Molukse keuken wil behouden. Dit alles onder de naam: Maë Pamana, hetgeen betekent ‘mari makan’, oftewel ‘kom eten’.

 

Catering
Voor mensen die bij ons komen overnachten met een groep of voor mensen die bij ons komen vergaderen is de catering van Maë Pamana zeker een aanrader. Maë Pamana komt alles bij Via Quidam bezorgen en zorgt ervoor dat het menu passend is in jullie budget, alles kan in overleg. Ook erg lekker zijn de bijzondere hapjes van Maë Pamana: Aziatisch fingerfood, smakelijk en prachtig vormgegeven.

Marleen SahetapyBel of mail Marleen voor meer informatie:
Maë Pamana,
Tel: 055 5767736
E-mail: info@maluku.nl

 

 

Buffetten

Buffetten kan je bestellen bij slagerij Kroon in Vaassen.

Zie: https://kroon.keurslager.nl/home/catering/buffetten 

Catering van de Schepop Emst