2

Fietsen op de Veluwe, 6 prachtige routes

Fietsen op de Veluwe, fietsrouteFiets jij ook graag?

Veel mensen die in mijn Bed & Breakfast komen overnachten zijn dol op fietsen.

Het is hier een waar paradijs voor fietsers. De mooie fietspaden lopen dwars door Kroondomein het Loo. Autoverkeer is hier verboden, dus het is hier nog écht stil in de bossen.

Lees hier meer over de omgeving: De Noord-Oost Veluwe, zó veel natuurschoon.

Zelf ben ik hier in Vaassen geboren en getogen. Aan de rand van de Veluwe, met aan de ene kant de prachtige bossen en heidevelden en aan de andere kant de IJsselvallei. Natuurlijk weet ik als geen ander waar hier de mooie plekjes zijn.Fietsen op de Veluwe

6 fietsroutes op de Veluwe:

Klik op de route voor het PDF bestand, even uitprinten en de fietstocht kan beginnen.

 

 1. Fietsen op de Veluwe | Rondje Kroondomein, 35 km. Waar kan je mooier fietsen dan in het Kroondomein? Je fietst langs het schilder hutje van koningin Wilhelmina, de plek waar ze in haar jonge jaren vaak zat te schilderen en langs het kunstwerk “De Kathedraal” dat koningin Beatrix schonk aan Kroondomein Het Loo. Vraag voor dat jullie deze route gaan fietsen even aan mij waar het hutje van Wilhelmina precies is, dan leg ik dat even uit.
 2. Fietsen op de Veluwe | Renderklippen fietsroute 37 km. De kans is groot dat je hier de schaapskudde Epe tegenkomt. Een prachtig gezicht om de herder met zijn schapen bezig te zien. Je fietst door een heel mooi natuurgebied. Deze route is ontwikkeld door VisitVeluwe.nl.
 3. Fietsen op de Veluwe | door het Vierhouterbos, 36 km.  Een mooie route door bossen en heidevelden. Kijk niet raar op als je opeens een paar wroetende wilde zwijnen tegenkomt. Je fietst door het dorp Vierhouten, ook wel het verscholen dorp genoemd. In de Tweede Wereldoorlog werd hier een geheim dorp gebouwd, waar zeker 80 mensen een jaar lang verborgen zijn gehouden.
 4. Fietsen op de Veluwe | De IJsselvallei, verrassend anders, 45 km Hele mooie kasteeltjes, prachtige tuinen, smalle beekjes en slingerende fietspaden. De IJsselvallei is prachtig.
 5. Fietsen op de Veluwe | door de Doornspijkse heide, 55 km. De Doornspijkse heide is een prachtig natuurgebied. Deze route komt ook door het prachtige natuurgebied ‘De Renderklippen’. De kans is groot dat je ergens in de buurt van knooppunt 87 een schaapskudde met een herder tegenkomt. Een heerlijk ambachtelijk ijsje kan je eten in Gortel.
 6. Fietsen op de Veluwe | De Noord Veluwe Route 43,9 km. Je fietst door Kroondomein Het Loo. Geniet van de geur van het bos en de heide.
  Elly Polman - Vergaderruimte Veluwe

Aanbieding: midweek fietsen

€ 99,50 per persoon

Midweek fietsen Veluwe

Incl. ontbijt en lunchpakket.

Je fietst hier zo het kroondomein in. Fietsen (ook elektrische fietsen) kan je huren bij de fietsenmaker hier om de hoek.

Kamer reserveren.

Epe 100% wildgarantie op de VeluweEen kamer reserveren in onze Bed & Breakfast kan al vanaf € 34,50 per persoon incl. ontbijt.

Om een kamer te reserveren kunt u mij altijd bellen, mailen of een berichtje sturen via WhatsApp.

 • WhatsApp: 06 4166 4237
 • Mijn telefoonnummer is: 0578-577010.
 • Mail: info@viaquidam.nl

 

Hartelijke groet,
Elly Polman.

2 reacties

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.