Reviews

Hallo Elly,

Sfeervolle ontvangst in dit prachtige huis, dat de sfeer ademt van vroeger tijden, maar  met het comfort van nu.
In en rondom het huis was alles in kerstsfeer gebracht. Wat een verrassing!
Prachtige grote woonkamer, frisse slaapkamers met zeer goede bedden, mooie douches en ruime keuken, voorzien van alle gemakken.
Kortom hier ben je gast.
Het lange weekendverblijf was het geschenk van onze kinderen en kleinkinderen voor ons 40-jarig huwelijksfeest. Wij konden ons geen mooier cadeau wensen.

Groetjes,
Els Been

-

Waar we stiekem allemaal van dromen heeft Elly gedaan, ze begon een B&B in Vaassen (waar nog geen overnachtingsmogelijkheid was).

Corine van Dijk (Radio Gelderland).

-

Dag Elly,

Morgen is alweer mijn laatste dag hier. Ik kan niet anders dan zeggen dat het me goed heeft gedaan om er even helemaal alleen tussen uit te zijn geweest. Hartelijk dank voor jouw bijdrage hierin.

Je bent een geweldige gastvrouw! Liefs, Lieke.

-

Elly,

Opnieuw hebben wij met de hele familie genoten van ons verblijf hier. Prachtige lokatie en ruimte om 60-jarig huwelijk te vieren. De sjoelbak was erg in trek. De kok in de familie was heel blij met het grote fornuis en heeft weer een waar feestmaal bereid.

Onze dia-avond is mede dankzij jou een groot succes geworden. Nogmaals hartelijk dank!

-

Elly,

grandioos genoten, alles prima in orde en voor ons weer een nieuwe omgeving. Vaassen-4-ever.

-

Even terug in “oude Roomsche sferen”, maar nu in de gezelligheid van een gezin compleet.

Opa, Oma, kinderen en kleinkinderen, terugkijkend op een prima weekend waar dit oude kleine propere klooster in al haar properheid een ruime bijdrage aan geleverd heeft.

-

Ons verblijf hier sinds vrijdag is erg leuk geweest. Prachtig huis, zeer ruim, heerlijke bedden, fijne douches, alles in overvloed aanwezig.

-

Het was geweldig! We zullen onze goede ervaringen doorgeven aan anderen en komen zeker nog eens terug.

-