Fietsroutes op de Veluwe, 7 routes

5 fietsroutes op de Veluwe7 fietsroutes op de Veluwe

Klik op de route voor het PDF bestand, even uitprinten en de fietstocht kan beginnen.

 

  1. fietsroutes op de Veluwe | Rondje Kroondomein, 35 km. Waar kan je mooier fietsen dan in het Kroondomein? Je fietst langs het schilder hutje van koningin Wilhelmina, de plek waar ze in haar jonge jaren vaak zat te schilderen en langs het kunstwerk “De Kathedraal” dat koningin Beatrix schonk aan Kroondomein Het Loo. Vraag voor dat jullie deze route gaan fietsen even aan mij waar het hutje van Wilhelmina precies is, dan leg ik dat even uit.
  2.  fietsroutes op de Veluwe | Renderklippen fietsroute 27.4 km. De kans is groot dat je hier de schaapskudde Epe tegenkomt. Een prachtig gezicht om de herder met zijn schapen bezig te zien. Je fietst door een heel mooi natuurgebied. Deze route is ontwikkeld door VisitVeluwe.nl.
  3. fietsroutes op de Veluwe | door het Vierhouterbos, 36 km.  Een mooie route door bossen en heidevelden. Kijk niet raar op als je opeens een paar wroetende wilde zwijnen tegenkomt. Je fietst door het dorp Vierhouten, ook wel het verscholen dorp genoemd. In de Tweede Wereldoorlog werd hier een geheim dorp gebouwd, waar zeker 80 mensen een jaar lang verborgen zijn gehouden.
  4. fietsroutes op de Veluwe | De IJsselvallei, verrassend anders, 45 km Hele mooie kasteeltjes, prachtige tuinen, smalle beekjes en slingerende fietspaden. De IJsselvallei is prachtig.
  5. fietsroutes op de Veluwe | door de Doornspijkse heide, 55 km. De Doornspijkse heide is een prachtig natuurgebied. Deze route komt ook door het prachtige natuurgebied ‘De Renderklippen’. De kans is groot dat je ergens in de buurt van knooppunt 87 een schaapskudde met een herder tegenkomt. Een heerlijk ambachtelijk ijsje kan je eten bij knooppunt 44.
  6. Lunchen bij de molenaar 37 km. Bij De Bökkers Mölle in Olst koop je het lekkerste brood van Nederland.
  7. De Noord Veluwe Route 43,9 km. Fietsen door Kroondomein Het Loo.
    Elly Polman - Vergaderruimte Veluwe

Aanbieding: midweek fietsen

€ 99,50 per persoon

Midweek fietsen Veluwe

Incl. ontbijt en lunchpakket.

Je fietst hier zo het kroondomein in. Fietsen (ook elektrische fietsen) kan je huren bij de fietsenmaker hier om de hoek.