Wandelen bij slot Het Oude Loo. Geplaatst op 22 maart 2015

2

Wandelen bij slot Het Oude Loo

Van 1 april t/m 31 mei 2017 

Normaal gesproken is het park rondom slot Het Oude Loo afgesloten voor publiek. Koning Willem Alexander en koningin Maxima verblijven regelmatig in het kasteel. De koninklijke familie gebruikt het 15e-eeuwse jachtslot als buiten- en logeerverblijf.

Kom lekker wandelen bij slot Het Oude Loo. Van 1 april t/m 31 mei 2017 is het park geopend voor publiek. Een unieke kans, je kunt de wandelroutes volgen en slot Het Oude Loo vanaf een afstand bekijken.

Wandelen bij slot Het Oude Loo

Wandelen bij slot Het Oude Loo

Wat is er te zien?

Als je door het park wandelt is er veel te zien, alles wijst op een koninklijk verleden. De prachtige theekoepel, de waterval, de oude schietbaan, het honden- en paardenkerkhof, het badpaviljoen, het botenhuis aan de hoge veldvijver, de beeldenvijver, enz. enz.

Het park rondom Het Oude Loo staat bekend om de vele prachtige rododendrons en azalea’s.

Dit is het beroemde bankje waar Juliana en Bernhard altijd graag zaten. Ze hielden van de natuur en genoten van dit heerlijke plekje bij de vijver. Mooi hè?

Wandelen bij slot Het Oude LooEr is ook een doolhof, erg leuk voor kinderen (en natuurlijk  ook voor volwassenen). Wandelen bij slot Het Oude Loo

Het kan voor komen dat de koninklijke familie in deze periode wel naar Het Oude Loo gaat. Het park wordt dan tijdelijk gesloten, je wordt hier dan ter plekke over geïnformeerd.

Wandelen bij slot Het Oude Loo.
Adres: Koninklijk Park 177315 JC Apeldoorn.

Een kaartje voor het park kan je kopen bij de ingang van Paleis het Loo. Prijs volwassenen € 2,- en kinderen mogen gratis mee.

 

Wandelroutes in Paleispark Het Loo

Bekijk hier de wandelroutes.

 

 

Aanbieding: Midweek wandelen € 97,50 p.p.

Wandelen bij slot Het Oude LooInclusief ontbijt en lunchpakket. Je overnacht in een voormalig nonnenklooster op de Veluwe.
Aanbiedingen en Arrangementen

Voor meer informatie of om een kamer te reserveren kan je mij altijd bellen of mailen. Telefoonnummer: 0578 577010 / E-mail: info@viaquidam.nl

Hartelijke groet, Elly Polman.

2 reacties

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.