Lelijke eend of 2cv huren | Teambuilding Geplaatst op 6 september 2015

0

Lelijke eend of 2cv huren?

Ooit in een lelijke eend gereden?

Dit is echt een aanrader als jij een bedrijfsuitje, personeelsfeest of een leuke activiteit voor jullie familieweekend moet organiseren. Eigenlijk is de 2cv (deux chevaux), of zoals we hem hier in Nederland noemen ‘de Eend’, niet meer te vergelijken met een auto van nu. De motor maakt een ander geluid, het stuur is extra groot, schakelen doe je met het pookje in het dashboard, de raampjes gaan net iets anders open en wat écht op de lachspieren werkt, is het overhellen in de bochten.  Lelijke eend of 2cv huren

 

Puzzeltocht Kraak-De-Kluis

Lelijke eend of 2cv huren

Bij de blokhut in Putten kunnen jullie een lelijke eend of 2cv huren, ook kan je daar de puzzeltocht ‘Kraak-de-kluis’ doen. Jullie rijden dan een hele mooie tocht over de Veluwe.

Onderweg krijgen jullie vragen over de omgeving en er moeten berekeningen gemaakt worden. Jullie moeten antwoorden combineren en je moet discussiëren met mede reizigers om de kluis te kunnen kraken.

Als jullie de juiste combinatie voor de kluis hebben, dan kunnen jullie de kluis kraken en ontvangen jullie een verrassende prijs.

“Kraak-de-kluis” middag.

Lelijke eend of 2cv huren13:30 uur: Koffie / thee met cake.
14:00 uur: Uitleg gebruik 2cv rijden.
14:30 uur: Vertrek route ‘Kraak-de-kluis’.
17:00 uur: Kraken van de kluis onder het genot van een drankje / prijsje winnende team(s).

Prijs: € 57,50 p.p. incl. btw (vanaf 4 personen).

Voor meer informatie of om te reserveren kan je contact opnemen met “De Blokhut” in Putten. Tel: 0341-491487 of stuur een e-mail naar info@de-blokhut.nl

 

Informatie over onze groepsaccommodatie.

Onze groepsaccommodatie is zeer geschikt voor familieweekenden, je kunt onze accommodatie huren met minimaal 12 en maximaal 20 personen (10 slaapkamers). Kijk voor meer informatie op onze website: Groepsaccommodatie Veluwe.

 

Informatie over onze vergaderruimte.Lelijke eend of 2cv huren

Onze vergaderruimte kan per dagdeel gehuurd worden, in ‘de Refter’ serveren we een heerlijke lunch van biologische streekproducten. Kijk voor meer informatie op onze website: Vergaderlocatie Veluwe.

Lelijke eend of 2cv hurenAls je verder nog ergens vragen over hebt kan je mij altijd bellen of mailen. Mijn telefoonnummer is: 0578-577010 / e-mail: info@iaquidam.nl

Hartelijke groet,
Elly Polman.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.