12

Inspiratie ontbijt

Inspiratie ontbijt, schuif jij aan?

Even een vraag: “Hoe begin jij jouw dag?”.
Ben jij positief? Positieve mensen zijn prettig om mee om te gaan, ze zijn gelukkig, gezellig en erg inspirerend. Wil jij de dag ook positief beginnen?

Kom dan bij mij ontbijten. Op dinsdag 21 juni 2016 staat er om 9:30 uur een heerlijk “Inspiratie ontbijt” voor je klaar. Een ontbijt boordevol bijzondere ingrediënten. Naast de lekkere croissantjes, broodjes en vers fruit, bestaat dit ontbijt ook uit:

  • Inspiratie opdoen.
  • Nieuwe mensen leren kennen.
  • Goed gesprek.
  • Tips van een professionele coach.
  • Ideeën en ervaringen delen.
  • Tijd voor jezelf

Prijs: € 9,95 per persoon

Schuif aan en laat je inspireren door de andere deelnemers. Om 11:00 uur ruimen we de ontbijttafel weer af.Aanmelden Inspiratie Ontbijt

 

Inspiratie ontbijt, wie heeft dit bedacht ?

Inspiratie ontbijtHet inspiratie ontbijt is bedacht door Rita Leerkes, een professionele coach, dat merk je meteen. Veel mensen kennen Rita van “De Tafel van Tien”.  Ze geeft waardevolle tips en zet je aan het denken. De manier waarop Rita dit doet is écht uniek, dit verklaart ook het grote succes van De tafel van Tien.

Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen aan dit ontbijt. Meld je snel aan want vol = vol.

Inspiratie Ontbijt

Rita en ik zijn heel enthousiast over het ‘Inspiratie ontbijt’. En jij?  Wij zijn natuurlijk heel benieuwd wat jij hier van vindt, laat het hieronder even weten. We horen het héél graag!

12 reacties

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.