Waterskibaan Emst (filmpje) Geplaatst op 8 juni 2014

4

Waterskibaan Emst.

Zelf ben ik erg enthousiast over de Waterskibaan Emst hier bij ons om de hoek. De Waterskibaan Emst ligt in een prachtig natuurgebied en heeft een heerlijk terras aan het water.

Met een groepsaccommodatie en Bed & Breakfast voor 20 personen, wil ik natuurlijk graag op mijn website laten zien dat je bij ons in de buurt kunt waterskiën.

Waterskibaan Emst

Samen met mijn zoon Stephan fiets ik er op een zonnige vrijdagmiddag naar toe. Wat een geluk, op de Waterskibaan Emst leer ik Mike en Storm kennen, twee super enthousiaste jongens die dol zijn op wakeboarden. Met veel plezier laten ze mij zien hoe goed ze kunnen wakeboarden. Waterskiën is voor alle leeftijden, óók voor opa’s en oma’s zegt Mike.

Kijk voor meer informatie of om te reserveren op de website van Burnside Cablepark. Zie: http://www.burnsidecablepark.nl

 

Bekijk hier het filmpje dat ik die vrijdagmiddag gemaakt heb…

 

Waterskibaan EmstOvernachten kan bij ons, overnachten kan al vanaf € 34,50 per persoon, inclusief ontbijt. Ook kan je de hele accommodatie huren voor een lang weekend met vrienden of familie. We hebben een grote tuin, hier kunnen jullie, als jullie terug komen van de Waterskibaan Emst, lekker met z’n allen barbecueën. Er is bij ons geen barbecue aanwezig, maar als je het vlees hier bij de slager in het dorp bestelt kan je gratis gebruik maken van hun barbecue.

Voor iedereen die gaat waterskiën: héél veel plezier.
Hartelijke groet, Elly Polman.

4 reacties

 • Henk 12 juni 2014 at 09:01

  Zo’n verslaggeefster/cineast missen nog:-)

  Beantwoorden

 • Elly Polman 12 juni 2014 at 09:41

  Ik vind het ontzettend leuk om te doen Henk. Als ik óóit tijd over heb kom ik ook Vaassen.nu filmpjes maken 🙂

  Beantwoorden

 • Hetty 22 juni 2014 at 10:07

  Hallo Elly,

  Mike is mijn kleinzoon en ik vind het geweldig dat hij zo goed kan wakeboarden. Zoals hij al vertelde in je leuke filmpje heb ik vroeger ook gewaterskied, maar dan achter een boot. Misschien ga ik het nog eens proberen in Emst.
  Ik wens je verder nog heel veel succes met je Bed & Breakfast en wil je graag bedanken voor het mooie filmpje en interview dat je van Mike en Storm hebt gemaakt.

  Groeten,
  Hetty

  Beantwoorden

  • Elly Polman 22 juni 2014 at 11:40

   Dag Hetty,

   Hartelijk dank voor je leuke reactie, ik kan me voorstellen dat je super trots bent op zo’n kleinzoon, wat een leuke jongens zijn dat. Ik had geluk dat ze er net waren toen ik dat filmpje ging maken.

   Prachtig hoe hij vertelt dat waterskiën ook voor oma’s is. Mike wil je vast met alle plezier instructies geven als je het gaat proberen in Emst. Ik heb al heel veel leuke reacties op het filmpje gehad, ook voor mijn gasten is het erg leuk om te zien. Door die camera die de jongens op het hoofd hebben is het filmpje een stuk leuker geworden.

   Ook erg fijn dat de ouders van Mike dat dan even naar mij mailen. Op het terrasje aan het water was het ook erg gezellig. Doe ze allemaal de groeten van mij, ik kom nog wel weer eens kijken op een vrijdagmiddag.

   Hartelijke groet, Elly.

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.