Forelvissen op de Veluwe. Geplaatst op 5 oktober 2014

0

Forelvissen op de Veluwe, voor alle leeftijden.

Forelvissen op de Veluwe

Er zijn op de Veluwe ontzettend veel leuke dingen te doen, maar je moet er even opkomen. Wat dacht je bijvoorbeeld van forelvissen?
Het vissen op forel of zalmforel is een super leuke outdoor sport, geschikt voor alle leeftijden.

Forelvissen op de Veluwe

Iedereen kan het leren,als je de techniek eenmaal onder de knie hebt, zul je merken dan het vissen op forel erg verslavend kan zijn. Uiteraard mag je de forellen die je vangt mee naar huis nemen. Gezellig, ’s avonds met de hele familie aan de zelf gevangen forel. Lees hier alvast een recept.

Waar kan je Forelvissen?

Forelvissen VeluweDat is nou juist zo leuk, héél dicht bij onze groepsaccommodatie  of  Bed & Breakfast vind je Forellenkwekerij ’t Smallert. Niet zo maar een forellenkwekerij, het is de enige cultuurhistorische forellenkwekerij van Nederland. De forellen worden hier gekweekt in zuiver sprengenwater en krijgen de tijd en ruimte om te groeien.

Ik adviseer mijn gasten altijd om een rondleiding bij ’t Smallert te doen, erg leuk en leerzaam. De rondleiding begint met een filmpje over het wel en wee van de prachtige vissen op ’t Smallert. Daarna gaat er een gids mee langs de vijvers en worden de vissen gevoerd. Tijdens het voeren mogen jullie proberen om een forel met je handen te vangen, de rondleiding eindigt met een kijkje in de rokerij en een toastje met vis.

Forelvissen iets voor jou?

Bij forellenkwekerij ’t Smallert weten ze alles over forelvissen, de hengels kan je daar huren. Wellicht is het leuk om te weten dat er voor de kinderen ook nog een prachtig speelpark is.

Neem voor meer informatie contact op met forellenkwekerij ’t Smallert in Emst.
Tel: 0578-661621 / E-mail: info@smallert.nl
Website: www.smallert.nl

Forelvissen VeluweVoor meer informatie over onze Bed & Breakfast of  groepsaccommodatie 12-20 p. kunt u contact met mij opnemen.
Tel: 0578 577010 / E-mail: info@viaquidam.nl

Elke zondag verschijnt er een nieuw blog op mijn site.
Tot volgende week!

Hartelijke groet, Elly Polman.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.