2

40 jaar getrouwd, een Robijnen huwelijk

Wanneer zijn jullie getrouwd? 1978 of 1979? Veel mensen die 25 jaar getrouwd zijn vieren dat heel uitbundig, maar wat doe je als je 40 jaar getrouwd bent?

40 jaar getrouwdEen groot feest geven of juist niet? Best lastig, zeker als je het niet zomaar voorbij wilt laten gaan. Niemand verwacht een groot feest, dat hoeft ook niet.

Maar hoe vier je het dan?

Weekendje weg met het hele gezin40 jaar getrouwd

Een weekendje weg met het hele gezin. Een prachtige manier om even stil te staan bij het heugelijke feit dat jullie 40 jaar getrouwd zijn.

Geen gedoe met lijsten maken van gasten die je wel of niet uit wilt nodigen. Gewoon lekker een heel weekend genieten van je kinderen (en wellicht ook al kleinkinderen). Steeds vaker vieren stellen op deze manier hun 40 jarig huwelijk.40 jaar getrouwd

Huur een groot vakantiehuis op de Veluwe

Wij verhuren zo’n groot vakantiehuis, onze accommodatie  is héél erg geschikt voor familieweekenden. Het is een rijksmonument, vroeger woonden de nonnen in dit pand, genoeg ruimte voor iedereen om z’n eigen gang te gaan. Het huis is geschikt voor 20 personen. 40 jaar getrouwdHet vakantiehuis staat aan de rand van het dorp Vaassen, restaurants zijn op loopafstand en je fietst hier zo Kroondomein het Loo in. Er is ontzettend veel te doen in de omgeving van Vaassen. Lees hier mijn 36 tips.

We hebben een heerlijke grote keuken, erg prettig voor de koks in de familie. Natuurlijk kunnen jullie er ook voor kiezen om een buffet of een diner bij ons te laten bezorgen. Jullie kunnen het weekend helemaal invullen zoals jullie zelf willen. Een barbecue met de hele familie is natuurlijk ook altijd erg gezellig.  40 jaar getrouwd

Lekker met je eigen gezin genieten van de grote kloostertuin. 40 jaar getrouwd vieren

Wat is de huurprijs voor het vakantiehuis?

Ik kan me voorstellen dat die vraag als eerst bij jullie op komt. Wij verhuren de accommodatie van vrijdagmiddag 15:00 uur tot maandagmorgen 10:00 uur.

Omdat ik zelf ook altijd graag wil weten waar ik aan toe ben, hebben we all inclusive prijzen op onze website staan. Dat betekent dat schoonmaakkosten, huur van het beddengoed, toeristenbelasting enz. allemaal bij de prijs inzitten. Achteraf komen er dus géén extra kosten meer bij, de bedden zijn opgemaakt als jullie hier aankomen. Klik hier om de huurprijs te bekijken.

40 jaar getrouwd

 

 

Nog vragen?

40 jaar getrouwdVoor overige vragen kunt u mij altijd bellen of mailen.

Mijn telefoonnummer is: 0031 (0)578-577010.
E-mail: groepen@viaquidam.nl

WhatsApp: 06 4166 4237

 

Hartelijke groet, Elly Polman.

 

Elke week verschijnt er een nieuwe blog op mijn website. Tot zondag!

2 reacties

 • Rene 18 september 2017 at 20:28

  Beste elly,
  Verhuren jullie het ook voor een nacht ? Wij zoeken iets voor een nacht met 20 pers en eventueel met diner en ontbijt . Is dit mogelijk voor de nacht van 15 op 16 december. Ik hoor graag van u .groeten fam meurs

  Beantwoorden

 • Elly Polman-Pannekoek 18 september 2017 at 21:01

  Beste fam. Meurs,
  Voor één nacht kan op een door de weekse dag. Van maandag t/m donderdag. In het weekend verhuren we onze accommodatie alleen van vrijdag tot maandag.

  Groet, Elly.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.