2

Familieweekend op de Veluwe.

Ik sta in de huiskamer van onze groepsaccommodatie, de mevrouw die naast mij staat is helemaal enthousiast. Ze kijkt door de grote ramen naar buiten en ziet de partytent staan die ze zelf besteld heeft. Het is vrijdagmiddag, Partyverhuur Vosselman heeft de tent een uur geleden hier opgezet. Maandag komen ze de tent weer halen. Het is feest dit weekend, de mensen die hier nu naast mij staan zijn zondag 50 jaar getrouwd. Familieweekend, huur ook een partytent

Ze lag languit op haar grote tweepersoonsbed, met haar ipad. Ze tikte de woorden ’50 jaar getrouwd vieren’ in op Google, en hup, daar verscheen mijn blog: 50 jaar getrouwd, hoe vier je dat?  Vanaf dat moment wist ze het, dit gaan we doen! Een familieweekend op de Veluwe, met de kinderen en kleinkinderen.

Begin september komen ze twee nachten overnachten in onze Bed & Breakfast om alles te regelen. Ze maken een afspraak bij Keurhorst voor een huifkarrentocht, ze gaan naar Margrietha van ZUS lunches voor het thema ‘eet, beleef en herinner’, ze laten de drank hier bezorgen door Hans Kooijer en het gebak door Bakkerij Hagen. Zo hebben ze er zelf geen werk mee.

Ineke van De Schepop in Emst is op 1 september gesloten, het Emsterfeest is net geweest. Barkrukken staan boven op de bar en alles wordt grondig schoongemaakt als ze daar aankomen. “Oh, ik roep Ineke wel even”, zegt één van de medewerkers. Gesloten of niet, Ineke is altijd even hartelijk en vriendelijk. “Kom’t erin!”,  roept ze vrolijk. En zo bespreken ze die middag, tussen de emmers, schrobbers en sopdoeken, welk buffet Ineke hier komt brengen.

Familieweekend VeluweVanmiddag is het zo ver, ik vind het prachtig om te zien hoe deze mensen van zo’n weekend genieten. Ze hebben zelfs een stel muzikanten geregeld, die krijgen de stemming er wel in. Smidje Verholen heten ze. Ze komen uit West-Brabant, ik moet goed luisteren om alles te kunnen verstaan. Alles is perfect geregeld door het gouden paar, dat is toch prachtig! Als ik weer terug naar huis loop kijkt ze me lachend aan, “Het is een weekend met een gouden randje”. Ze heeft helemaal gelijk, ik geniet van dit soort momenten, ik heb het leukste werk dat er is.

Ook ben ik ook erg enthousiast over de partytent, de maat is precies goed. Daarom leek het me handig om er even een blog over te schrijven, steeds vaker komen er hier mensen om hun 40 of 50 jarig huwelijk te vieren.

Partytent huren.

Heb jij binnenkort ook een familieweekend bij ons? Dan is het voor jou misschien ook leuk om te weten dat je deze partytent kunt huren. Deze tent is vier bij vier meter, natuurlijk hebben ze nog veel meer soorten en maten. Voor meer informatie hierover kan je Vosselman Partyverhuur beter even zelf bellen.

Prijs?

Ja, die vraag komt dan natuurlijk als eerste op. Je kunt deze partytent (4×4 meter) huren voor € 60,-. De tent wordt dan voor jullie opgezet en weer afgebroken. Als jullie de tent zelf halen en terugbrengen is het goedkoper. Wat het dan kost weet ik niet precies, daarvoor kan je het best even met Vosselman zelf bellen (neem ook voor het huren rechtstreeks contact op met Vosselman):

Partyverhuur Vosselman

Brinkerweg 24
8166 GE Emst
0578 661299
06 52323331

Familieweekend VeluweVoor vragen over onze groepsaccommodatie kan je mij altijd bellen of mailen. Mijn telefoonnummer is: 0578-577010 | E-mail: info@viaquidam.nl

Elke zondag verschijnt er een nieuw blog op mijn website. Tot volgende week!
Hartelijke groet, Elly Polman.

2 reacties

 • Sissy van Hulten_Erren 4 maart 2015 at 20:39

  Wat een verrassing, ons verhaal op jouw website… maar het is echt zo gegaan! We zitten nog steeds in een soort roes Elly. De vrijdag was een leuke binnenkomst ,de bloemen, en dan die tent wat stond hij er mooi bij! De verrassingsdag op zaterdag ,voor onze kinderen en kleinkinderen wat hebben we ervan genoten en hun ook. Op zondag zouden zij ons verrassen , nou dat hebben ze gedaan .Onze wens was heel duidelijk naar hen toe…GEEN SLINGERS en geen BOOG !!! Nou de creatieve kant kwam helemaal in hen naar boven (ik trots).in de middag waren de wederzijdse broers en zussen uitgenodigd, vanaf dat moment liep weer alles als een trein dank zij mijn lief elftal !! Het heerlijke buffet de ontbijttafel alles klopte geheel zoals wij ons voorgesteld hadden,als laatste stuip dat alles zo warm en gezellig verlopen was, gingen mijn drie schoondochters en kleindochter nog effe lekker swingen. kortom de moeite mensen om daar je feest te vieren en naar je eigen hand te laten verlopen. Dank Elly voor je medewerking en vriendelijke omgang met .ons groeten Sissy van Hulten

  Beantwoorden

  • Elly Polman 5 maart 2015 at 06:47

   Dag Sissy,

   Eerst leef je er heel lang naar toe en dan is het opeens voorbij. Ik kan me voorstellen dat jullie nog in een soort van roes leven. Volgens mij zijn er ontzettend veel mooie foto’s gemaakt, dus jullie kunnen nog heel lang na genieten van dit prachtige weekend.

   Ik vind het geweldig dat jullie dit bijzondere moment in jullie leven hier bij ons in Vaassen gevierd hebben. Bedankt voor dit leuke bericht en de groeten aan Joep en de (klein) kinderen.

   Gr. Elly.

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.