Aan tafel bij de kunstenaar Geplaatst op 5 juli 2015

5

Aan tafel bij de kunstenaar

Mijn buurvrouw, Lammy Alons, is beeldend kunstenaar én ze kan ontzettend lekker koken. Veel van mijn gasten weten dat inmiddels. Lammy maakt regelmatig een lunch voor mijn gasten en als het zo uitkomt maakt ze een driegangendiner.

Maar nu komt Lammy met iets nieuws, het heet: “Aan tafel bij de kunstenaar”. Aan tafel bij de kunstenaar

Chef kok Sarai Alons

Aan tafel bij de kunstenaarDe dochter van Lammy, Sarai Alons, heeft een aantal jaren in het buitenland gewoond en komt nu weer in Nederland wonen.

Sarai is chef kok en gaat, samen met haar moeder Lammy, een drie gangen menu verzorgen. De passie voor koken heeft Sarai van haar moeder, werken met de allerlekkerste ingrediënten die de natuur te bieden heeft.

Ontdek het geheim van de eerlijke keuken, alles draait bij Sarai om smaak, de pure smaak van de natuurlijke ingrediënten.

 

 

Aan tafel bij de kunstenaar, hoe werkt het?

Aan tafel bij de kunstenaar

Lammy Alons

Eten bij de kunstenaar betekent dat je met de kunstenaar aan tafel zit  (hij/zij eet dus mee).  Je kunt hem/haar vragen stellen over werkwijze, stijl, gemaakte kunst, etc. etc.

Het is niet een diner waarbij de kunstenaar zijn werken zal proberen te verkopen. Je komt primair om eten en secundair om het over de kunstvorm te hebben van de betreffende kunstenaar.  Het is overigens geen verplichting om over kunst te praten.

Bijzonder is natuurlijk de omgeving waarin je eet: een atelier. Geen drie sterren omgeving maar juist eens iets anders, een plek waar je normaal niet zo snel komt.

Mocht je er nog meer over willen weten, bel gerust op naar mijn buurvrouw Lammy Alons, haar telefoonnummer is: 0578-561177 of 06-21898677.

 

Reserveren met een groep

  •  Reserveren met een groep (minimaal 10 personen).

Aan tafel bij de kunstenaarVoor groepen die in onze groepsaccommodatie komen overnachten, is het erg leuk om bij onze buren te gaan eten. Aan tafel bij de kunstenaar. Jullie kunnen een datum reserveren en met z’n allen een avond écht lekker eten.

Lammy en Sarai werken alléén met biologische producten, producten hier uit de omgeving en dát proef je. Met mooi weer kan je lekker buiten in de tuin zitten en als het wat kouder is kan je binnen in het atelier gezellig bij de houtkachel zitten. Je kunt dit driegangenmenu dus in de zomer én in de winter reserveren voor jouw groep.

Kijk, zelf heb ik ook bij de kunstenaar gegeten (rechts in het midden). Het was ontzettend lekker. Aan tafel bij de kunstenaar

 

Een driegangenmenu voor € 35,- p.p.  

Aan tafel bij de kunstenaar.

Een driegangenmenu, verzorgd door chef kok Sarai Alons en kunstenaar Lammy Alons, kost € 35,-.

Stuur voor meer informatie of om te reserveren een e-mail naar: studiodinners@gmail.com.

Hartelijke groet, Elly Polman.

 

 

Aan tafel bij de kunstenaar

Aan tafel bij de kunsenaarAan tafel bij de kunstenaarAan tafel bij de kunstenaarAan tafel bij de kunstenaar