2

Kerstmarkt Vaassen

Sommige dingen zijn echt leuk om te doen, niet iedereen snapt dat.

Drie dagen op een kerstmarkt staan, ik vind dat heerlijk. Voor de 30ste keer help ik Paulien de Planque-Huernink op de Kerstmarkt Vaassen. We verkopen al jaren hetzelfde drankje en ons assortiment is nog net zo klein als toen we begonnen. Geen chocomelk, geen koffie, geen bier… alléén Glühwein.

 

8, 9 en 10 december 2017

Vrijdag 8 december 2017 begint de Kerstmarkt Vaassen weer, snowboots uit de kast, extra dikke trui aan en ik ben drie dagen helemaal in een andere wereld, heerlijk. We staan altijd op onze vaste plek voor het kasteel, dat moet ook wel, want we hebben namelijk vaste klanten die speciaal voor onze glühwein naar de Kerstmarkt Vaassen komen. Super gezellig, het wordt dan een soort ontmoetingsplek waar iedereen elkaar weer eens tegenkomt.

Gluhwein huisje

Sinds een paar jaar hebben wij dit prachtige glühweinhuisje. Benno heeft dit huisje gemaakt, mooi he? Kerstmarkt Vaassen

Uit heel Nederland komen mensen naar de Kerstmarkt Vaassen, het is dan ook wel een hele bijzondere kerstmarkt. Ons kasteel ‘De Cannenburgh’ is helemaal in kerstsfeer, het terrein en het kasteel zijn prachtig aangelicht, er is een levende kerststal, drie dagen lang zijn er optredens van verschillende muziekgroepen en 98 kramen zijn gevuld met kerstgerelateerde artikelen.

 

“Mooie kerstspullen en niet duur”

Iedereen is enthousiast over deze kerstmarkt, mooie spullen en niet duur, het is een echte “kerst” markt. Uiteraard loopt de kerstman rond met een presentje voor de allerkleinste kinderen.

Kerstmarkt Vaassen

Dus als jullie me in het weekend van 9-10-11 december zoeken, ik ben op de Kerstmarkt  Vaassen.

Openingstijden Kerstmarkt Vaassen 2017

Vrijdag 8 december van 13:00 – 22:00 uur.
Zaterdag 9 december van 11:00 – 22:00 uur.
Zondag 10 december van 11:00 – 19:00 uur.

Voor meer informatie zie: www.kerstmarktvaassen.nl

338b36e5ff

 

Overnachten met een groep (20 personen)?Huifkartocht Veluwe

Fietsarrangement VeluweVeel mensen weten inmiddels dat ik eigenaar ben van Gasthuis Pension Via Quidam in Vaassen. Je kunt onze accommodatie huren als:

 

Helaas hebben we tijdens de kerstmarkt, op 8, 9 en 10 december 2017, geen kamers beschikbaar in onze Bed & Breakfast. Op zoek naar een groepsaccommodatie voor 20 personen? Klik op de button hieronder om de accommodatie te bekijken.

Groepsaccommdatie 20 personenKerstmarkt Vaassen

 

Elke zondag verschijnt er een nieuwe blog op mijn website. Tot volgende week!
Hartelijke groet, Elly Polman.

2 reacties

 • G.Wiersma-Althuisius 28 november 2016 at 19:54

  Het is voor ons altijd een hele belevenis om naar de Kerstmarkt in Vaassen te gaan.Ook dit jaar gaan we weer. Het is er zo gezellig en helemaal mooi dat het bij kasteel Cannenburg is.We hebben er weer veel zin.

  Beantwoorden

  • Elly Polman 29 november 2016 at 09:54

   Dag mevr. Wiersema-Althuisius,

   Leuk dat jullie weer komen!!! Het is inderdaad een prachtige plek daar bij het kasteel. Complimenten voor de organisatie van deze kerstmarkt. Ze maken er elk jaar weer wat moois van.

   Groet, Elly.

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.