6

Ooit bij de Schaapskooi Epe geweest?

De Schaapskooi Epe ligt in het natuurgebied ‘De Renderklippen’. De rust en de ruimte om je heen, de geur van het bos en de hei, als je bij de Schaapskooi Epe bent, ben je even helemaal weg.

Schaapskooi Epe

Kom alles te weten over schapen en de schaapskudde Epe-Heerde. Deze schaapskudde is dagelijks op de heide te vinden, bij terugkomst in de schaapskooi krijgen bezoekers de kans vragen aan de herder te stellen. Herder Lammert Niesing schrijft op een bordje bij de Schaapskooi wanneer hij met zijn kudde terugkomt.

Al 50 jaar loopt er op ‘De Renderklippen’ een schaapskudde.

Schaapskudde-Epe-Heerde-Renderklippen

Schaapskooi EpeNieuw: informatiecentrum met uitkijktoren.

Sinds kort beschikt de Schaapskooi Epe-Heerde over een prachtig informatiecentrum met uitkijktoren. Erg mooi geworden, door de rieten kap past de uitkijktoren mooi in het landschap.

In het informatiecentrum kunnen de bezoekers meer te weten komen over de schaapskudden en over het natuurgebied ‘De Renderklippen’.

Het is prachtig om te zien hoe de herder met zijn honden aan het werk is.

Schaapsherder ontmoeten

Wil jij de herder ontmoeten, een leuk uitje plannen voor je familieweekend of teambuilding? Neem gerust even contact op met de Schaapskudde Epe-Heerde via info@schaapskudde-epe-heerde.nl Je kunt de herder ook bellen, zijn telefoonnummer is: 06 54664625

Contact & Route
Op de website van Schaapskudden Epe-Heerde vind je de route naar de schaapskooi.
Zie: Route naar de schaapskooi Epe-Heerde

Gratis wandelroute 9 km:

Trage Tocht Renderklippen

Voor wandelaars is dit natuurlijk ook een prachtig gebied om te wandelen. Er is op de Renderklippen een prachtige wandelroute van 9 km (bron: Wandelzoekpagina). Kom genieten van de sprengen en de beken, de prachtige natuur met de heuvelachtige heide.

Gratis fietsroute 27,4 km:

Renderklippen Fietsroute

Een prachtige fietsroute door het natuurgebied de Renderklippen. Print de route uit en volg de knooppunten.Zie: Renderklippen Fietsroute.

 

Overnachten op de VeluweGroepsaccomodatie 20 personen

Overnachten in onze Bed & Breakfast kan al vanaf € 34,50 p.p. incl. ontbijt. Je overnacht in een voormalig nonnenklooster.

Groepsvakantiehuis 20 personen, VeluweBed and Breakfast bekijken

 

Familieweekend

Dit is ook een prachtige omgeving voor een familieweekend. Je kunt onze accommodatie ook huren als groepsaccommodatie met 20 personen.

Kijk voor meer informatie op onze website: viaquidam.nl/groepsaccommodatie.

Voor meer informatie kan je me altijd bellen of mailen. Telefoonnummer: 0578577010 | E-mail: info@viaquidam.nl

Hartelijke groet, Elly Polman.

6 reacties

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.