Meivakantie Veluwe (filmpje) Geplaatst op 1 mei 2014

1

Meivakantie

Het is meivakantie, een huis vol met alleen maar vrouwen, net als vroeger toen de nonnen hier nog in dit klooster woonden.

Fietsers
Een groep dames, een bij elkaar geraapt zooitje zoals ze het zelf zo mooi noemen, komt bij ons overnachten. Ze zijn heel verschillend, maar één ding hebben ze gemeen: ze houden van fietsen. Elke maandagavond gaan ze samen fietsen en twee keer per jaar gaan ze er op uit. Dit keer gingen ze vier dagen fietsen, daarom kwamen ze bij ons overnachten. Toen ze woensdag bij ons aankwamen hadden ze maar liefst 92 kilometer gefietst.

Maayke en haar moeder
Maayke uit Zuidwolde had al eens eerder in onze Bed & Breakfast geslapen, samen met haar moeder kwam ze weer bij ons overnachten. Natuurlijk hielp ze me ’s morgens weer met het ontbijt maken. Omdat het meivakantie is gaat ze samen met haar moeder op pad. Woensdag zijn ze naar de Julianatoren in Apeldoorn geweest en vandaag (donderdag) gaan ze samen een dagje naar Amsterdam.

De dames van kamer drie
Als je in het onderwijs zit is het natuurlijk heerlijk om in de meivakantie een dag naar de Veluwse Bron te gaan, daarom kwamen ze bij mij overnachten. Als ik aan de dames van kamer drie denk moet ik nog lachen, één van hen heeft lenzen en die spoelt ze door de wasbak. Zelf halen ze de sifon er af… en ja hoor, daar vinden ze de lens.
Meivakantie

Bekijk het onderstaande filmpje om te zien hoe een gewone donderdagmorgen in de meivakantie er bij ons uitziet, iedereen vertrekt weer. Aan het eind van het filmpje zie je dat de dames van kamer drie de lens terug vinden.

1 reactie

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.