2

Korenmolen Vaassen.

Korenmolen Vaassen

Sinds 1 april 2014 hebben we hier in Vaassen een koffie- en theehuys, De Korenmolen Vaassen, op een prachtige locatie. Voor gasten die bij ons komen overnachten is het zeker de moeite om een kijkje te nemen in de Korenmolen Vaassen. Erg mooi om te zien hoe het ingericht is, koffie of thee drinken in een molen heeft wel iets.

Door de komst van het thee- en koffiehuis in Daams’ molen krijgt Vaassen er een aardige trekpleister bij. Niet alleen de binnenkant is prachtig gerenoveerd, buiten is er ook een gezellig terras, mooi plekje om buiten te zitten. Inmiddels heeft Erik ook een alcohol vergunning, een heerlijk glas wijn of een biertje kan dus ook. Theeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, keuze uit maar liefst 80 soorten verse thee en natuurlijk serveert Erik ook koffie met gebak.

De Korenmolen Vaassen is gebouwd in 1870.

Eric Veldhuis is de eigenaar van Korenmolen Vaassen, hij liet ons de molen zien.  Wil jij ook even binnen kijken in de molen van Vaassen? Bekijk hier het filmpje:

Inmiddels zijn we een half jaar verder, een prachtige zomer met steeds een vol terras. Bezoekers van de Korenmolen Vaassen kunnen natuurlijk ook de molen aan de binnenkant bekijken, zeker de moeite waard. Kom een keer overnachten in onze Bed & Breakfast en breng een bezoek aan de Korenmolen Vaassen.

Elke zondag verschijnt er een nieuw blog op mijn site.Tot volgende week. Hartelijke groet, Elly Polman.

2 reacties

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.