Fotoalbum, gemaakt door mijn gasten. Geplaatst op 30 augustus 2015

0

Fotoalbum, gemaakt door mijn gasten.

Mooi! Ik kijk naar de foto die Johny gemaakt heeft bij Paleis het Loo. Een roze bloem met daar binnenin kleine gele bloemetjes, een mooi plaatje. Fotoalbum, gemaakt door mijn gasten

Het is lekker weer en we zitten buiten op het terras achter ons huis, in de schaduw van de kastanjebomen. Johny maakt graag foto’s, dat is zijn hobby.

kleinjohny_56i64r8z_96nc4o21Johny helpt mensen met een éénmanszaak, J.V.O.S heet zijn bedrijf.

Maar nu heeft hij vakantie, samen met Betsy is hij een weekend bij ons. Hij laat me mooie foto’s zien uit Vaassen én hij heeft nog een leuke tip voor mij.

“Zet de foto’s die je gasten maken op je website”.

Hij vindt dat ik een mooie website heb, maar er mist nog één ding. “Wat dan?” vraag ik hem als ze op het punt staan om te vertrekken. “Een fotoalbum, met foto’s erin die je gasten gemaakt hebben”.

Hij heeft helemaal gelijk, ik ben daar ooit al eens mee begonnen, maar die foto’s staan nog steeds niet online.

Nieuw: “Plaats je mooiste foto op mijn website”.

Zelf vind ik het een geweldig idee, gasten kunnen een foto plaatsen op mijn website. Op deze manier ontstaat er een mooi fotoalbum, gemaakt door mijn gasten.

Ik ben er meteen mee aan het werk gegaan en vanaf vandaag staat er een nieuwe rubriek op mijn website: “Fotoalbum, gemaakt door mijn gasten”.  

Oproep:

Fotoalbum, gemaakt door mijn gasten

Heb jij nog een mooie foto die ik op mijn website mag plaatsen?

Ik ben op zoek naar foto’s die bij ons gemaakt zijn en waar jij / jullie mooie herinneringen aan hebben of  een foto die eigenlijk niet mag ontbreken aan dit album.

Het is de bedoeling dat dit album vol komt te staan met mooie herinneringen aan Via Quidam.

Heb jij zo’n foto? Stuur de foto dan op naar: foto@hotelvaassen.nl, ik ben er super blij mee als ik weer een nieuwe foto in dit album mag plaatsen.

Fotoalbum, gemaakt door mijn gastenIedereen bedankt voor het meewerken aan dit album. Ik hoop dat er veel mooie kiekjes verschijnen in mijn mailbox, foto’s die ik kan toevoegen aan het fotoalbum.

Wil jij weten welke foto’s ik al in mijn mailbox ontvangen heb?
Klik dan hier om het fotoalbum te bekijken.

Fijn om te weten dat jullie allemaal mijn blog lezen, ik krijg er veel leuke reacties op. Elke zondag verschijnt er een nieuw blog op mijn site. Tot volgende week!

Hartelijke groet, Elly Polman.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.